برندهای چیلر

معرفی بهترین برند‌های چیلر در ایران

چیلر ماشینی است که حرارت را از مایعی مثل آب براساس یک سیکل ترمودینامیکی مثل تراکمی بخار یا جذبی دور می‌کند. در واقع چیلر گرما را از یک محیط می‌گیرد و به محیطی دیگر انتقال می‌دهد؛ در نهایت این ماشین آب را برای سرمایش هوای ساختمان یا مصارف صنعتی سرد می‌کند. این دستگاه جاذب گرما دارای تکنولوژی‌ متفاوتی است که توسط تولیدکنندگان مختلف در سراسر دنیا در حال تولید و عرضه می‌باشد. برای آشنایی با بهترین برندهای چیلرها تا انتهای این مقاله با آرتانسیم تولیدکننده انواع داکت اسپلیت و فن کویل همراه باشید.

چیلر

انواع چیلرها

چیلرها به دو نوع اصلی تراکمی و جذبی تقسیم می‌شوند که هر کدام از این دو گروه نیز دارای زیر گروه‌های متفاوتی هستند. در ادامه به بیان انواع چیلرها می‌پردازیم.

چیلر تراکمی

چیلرهای تراکمی دارای دو شکل کندانسور و کمپرسور هستند و در کل به 6 مدل تقسیم می‌شوند. چیلرهای تراکمی بر اساس کندانسور خود نیز به دو دسته تراکمی آب خنک و تراکمی هوا خنک تقسیم می‌شوند و بر اساس کمپرسور خود نیز به چهار دسته اسکرال، اسکرو، پیستونی و سانتریفیوژ تقسیم می‌گردند که موضوع بحث ما چیلر آب خنک وهوا خنک است.

چیلر آپارتمانی

چیلرتراکمی آب خنک و هوا خنک(بر اساس کندانسور)

همانطور که در بخش بالا گفتیم انواع چیلرتراکمی بر اساس نوع کندانسور به دو نوع آب خنک وهوا خنک(هوایی) تقسیم می‌شوند. کندانسور در واقع قسمتی از چیلر است که گرما در آن دفع می‌شود؛ اگر این بخش با فن دفع شود آن را هوا خنک و اگر با آب دفع شود آن را آب خنک می‌گویند. چیلرهای تراکمی آب خنک وهوا خنک بیشترین کاربرد را در ساختمان و صنعت دارند. برخی تصور می‌کنند که چیلرتراکمی آب خنک، آب را سرد و هوا خنک، هوا را سرد می‌کند. اما باید بدانید که همه چیلرها فقط یک کار انجام می‌دهند که آن هم سرد کردن آب است.

بهترین چیلر

چیلرتراکمی هوا خنک دارای ظرفیت 2 تا 900 تن است که هر کدام قیمت‌های متفاوتی دارند و برای انواع کاربردهای صنعتی، ساختمانی، خانگی، آپارتمانی و سردخانه‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرند. قیمت چیلرهای هوایی با بالا و پایین شدن نرخ ارز و کم و زیاد شدن آپشن‌های آن تغییر خواهد کرد. برای مثال قیمت چیلرتراکمی هوا خنک با ظرفیت 2 تن تبرید به مبلغ 000/000/28 تومان است، نوع 100 تن تبرید آن به مبلغ 000/000/590  تومان است و نوع 900 تن تبرید آن به مبلغ 000/000/140/4 تومان است.

پیشنهاد برای مطالعه بیشتر: “چیلر خانگی چیست؟

چیلر ایرانی

چیلر اداری

چیلر اداری به ماشین‌هایی گفته می‌شود که برای تامین آب خنک در واحدهای تهویه و خنک‌کننده به کار می‌روند. انواع چیلرهای تراکمی را می‌توان نوعی چیلراداری دانست. قیمت چیلر اداری بسته به ظرفیت تامین آب خنک متفاوت خواهد بود و برند تولیدکننده و متریال مواد اولیه در ساخت این محصول از دیگر فاکتورهای تعیین کننده در قیمت آن است.

قیمت چیلر

چیلر جذبی

چیلر جذبی دارای 3 شکل کلی و در کل 6 نوع است. دسته اول براساس انرژی مورد نیاز راه‌اندازی سیل جذبی دارای دو مدل شعله مستقیم آتش و غیرمستقیم است. گروه دسته دوم براساس نوع سیستم که می‌تواند آب و آمونیاک باشد یا آب و لیتیوم بروماید دارای دو مدل است. دسته سوم براساس عملکرد سیستم به دو مدل تک اثره و دو اثره تقسیم می‌شود. چیلرجذبی مانند دیگر محصولات صنعتی دارای نمونه ایرانی و خارجی است. انواع چیلرهای جذبی ایرانی که توسط برترین کارخانه‌های تولیدکننده چیلر در ایران تولید می‌شوند؛ در بازار قابل تهیه هستند و قابل رقابت با نمونه‌های خارجی هستند.

کولر چیلر

بهترین برندهای معروف چیلر

چیلرها با تکنولوژی متفاوتی توسط تولیدکنندگان در سراسر دنیا تولید و عرضه می‌شوند. برخی از این تولیدکنندگان دارای سابقه زیاد هستند و برخی دیگر با ارائه تکنولوژی جدید مشتریان بازار را به سمت خود جذب می‌کنند. در ادامه به معرفی برترین برندهای چیلر در جهان می‌پردازیم.

  1. سنتری Century
  2. آرتانسیم ARTANASIM
  3. گری Gree
  4. کریر Carrier
  5. ماکسا Maxa
  6. دایکین Daikin
  7. میستوبیشی Mitsubishi
  8. آکس AUKS
  9. مدیا Midea
  10. ال جی LG
کاربرد چیلر

شرکت‌های ایتالیایی از قوی‌ترین شرکت‌های تولیدکننده سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی مثل چیلر هستند که در ادامه مقالات تخصصی تهویه مطبوع آرتانسیم(تولیدکننده داکت اسپلیت، چیلر و فن کویل) به معرفی برخی از این برندها می‌پردازیم.

  • دستگاه چیلر هوا خنک ایتالیایی فراست
  • تهویه مطبوع چیلر هوا خنک ایتالیایی راس
  • چیلر ایتالیایی امیکون

پیشنهاد می کنیم مقاله “انواع چیلر و مینی چیلر” را از سری مقالات تخصصی آرتانسیم تولیدکننده داکت اسپلیت، فن کویل و چیلر را مطالعه کنید.

لیست قیمت بهترین برند چیلر

چیلر آب خنک از ظرفیت 2 تا 900 تن تبرید و چیلرهوا خنک از ظرفیت 50 تا 900 تن تبرید در بازار ارائه می‌شوند. قیمت این چیلرها از رنج 28 میلیون تا 4 میلیارد و 140 میلیون تومان برای چیلرهای هوا خنک و نیز از 260 میلیون تا 3 میلیارد و 370 میلیون تومان برای چیلرهای آب خنک است.

همانطور که می‌دانید روزانه قیمت بسیاری از اجناس رو به کاهش یا افزایش است پس رقم‌های بیان شده لزوما نمی‌توانند مبالغ ثابتی باشند چرا که به هر دلیلی ممکن است افزایش یا کاهش یابند. پس فراموش نکنید که پیش از تصمیم به خرید نوع ظرفیت سیستم تهویه مطبوع مناسب خود را انتخاب کنید و سپس قیمت آن را در بازار آنلاین و آفلاین بررسی کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Scroll to Top
اسکرول به بالا