لیست قیمت روز چیلر

لیست قیمت روز چیلر

صنعت سیستم های تهویه مطبوع به خصوص چیلر به علت تنوع بالای محصولات و تفاوت قیمت‌ها، آگاهی‌بخشی به خریداران و نیازسنجی از چیلر مورد نیاز و مصرفی آن‌ها می‌تواند گامی بزرگ در راستای تسهیل فرایند خرید چیلر باشد. بدین منظور معمولاً تولیدکنندگان کاتالوگ‌هایی از لیست قیمت چیلر برای خریداران و شرکت ها تهیه می‌کنند و در اختیار مشتریان قرار می‌دهند. در خرید اینترنتی چیلر، این کاتالوگ‌ها و گرفتن قیمت ها ی چیلر به ‌راحتی و با یک کلیک ساده در دسترس خریدارن و شرکتها قرار گرفته و فرآیند به‌ روز شدن هم سرعت بیشتری دارد.

امروزه سیستم‌های تهویه مطبوع بسیاری وارد بازار شده‌اند، از این سیستم‌ها در محیط‌های تجاری، اداری، مسکونی و… استفاده می‌کنند. یکی از رایج‌ترین سیستم‌های تهویه مطبوع که امروزه به وفور از آن استفاده می‌کنند، چیلر ها هستند. چیلر ها بیشتر برای سرمایش محیط استفاده می‌شوند. در واقع چیلر ها برای سرمایش محیط، آب را با هر دمایی دریافت می‌کنند و سپس با پایین آوردن دمای آب موجب خنک شدن محیط می‌شوند.
قیمت چیلر با توجه به کاربرد و ویژگی‌هایی که دارد متفاوت است. در ادامه این مطلب قصد داریم تا در رابطه با چیلرها، قیمت چیلر، انواع چیلر و…. اطلاعات مفیدی را در اختیارتان قرار دهیم. در ادامه این مطلب با تولیدکننده بهترین داکت اسپلیت آرتانسیم همراه باشید.

چیلر

معرفی چیلر

چیلر دستگاهی است که می‌تواند با جذب گرما از مایع و سیکل تبرید تراکمی موجب خنک شدن محیط شود. در واقع چیلر می‌تواند با استفاده از یک سیال مبرد و سیال دیگری که آب است، در یک سیکل تبرید موجب خنک سازی محیط داخلی شود. بدین ترتیب آب سرد تولید گردیده در اواپراتور چیلر می‌تواند در بخش صنعتی برای خنک کردن ماشین آلات و تجهیزات و در بخش خانگی برای خنک کردن محیط داخلی مورد استفاده قرار بگیرد.
چیلرها مانند سایر سیستم‌های تهویه از اجزای بسیاری ساخته گردیده که کار هماهنگ این اجزا با یکدیگر موجب کارکرد درست این سیستم می‌شود. کیفیت درجه و اهمییت این قطعات سبب تغییر قیمت چیلر می گردد. از مهم‌ترین اجزای سازنده چیلرها که در خنک سازی محیط نقش بسیار مهمی  دارند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

نقش شیر انبساط در قیمت چیلر

این دستگاه توانایی آن را دارد تا فشار مایع از کندانسور را کاهش دهد. شیر انبساط در دو نوع ترموستاتیک و الکترونیک وارد بازار گردیده است که نوع الکترونیک آن با وجود قیمت بالایی که دارد بسیار دقیق‌تر از ترموستاتیک کار می‌کند. کیفیت شیر انبساط سبب تغییر قیمت چیلر می گردد.

نقش کندانسور در قیمت چیلر

این قطعه از تهویه مطبوع یعنی، کندانسور می‌تواند با گرفتن گرمای مبرد و خنک کردن آن، حالتش را از گاز به مایع تبدیل کند. کندانسور در دو نوع هواخنک و آب خنک تولید گردیده که با توجه به کاربرد چیلر و نوع آن مورد استفاده قرار می‌گیرد.
کندانسورهای مس-آلومینیومی و مایکروچنل به عنوان کندانسورهای هواخنک شناخته می‌شوند. کیفیت کندانسور سبب تغییر قیمت چیلر می گردد.

چیلر صنعتی

کمپرسور در چیلر

کمپرسور قادر است تا فشار پایین مبرد را فشرده کند و به حالت گاز با دمای بالا تبدیل کند. یکی از مهم‌ترین اجزای سازنده چیلر است که در راندمان و قیمت نهایی دستگاه تاثیر بسیاری دارد. کیفیت کمپرسور سبب تغییر قیمت چیلر می گردد.

اواپراتور در چیلر

اواپراتور می‌تواند گرمای آب دوباره تبخیر شده را به کمپرسور بفرستد. این قطعه هم شامل دو شکل پوسته‌ای و صفحه‌ای است که نوع صفحه‌ای آن با وجود ابعاد کوچک، راندمان و بازده بسیار بالایی دارد.

اگر بخواهیم در رابطه با نحوه عملکرد چیلر در خنک کردن محیط صحبت کنیم باید بگوییم که، مبرد به عنوان یک واسطه موجب انتقال حرارت از آب به محیط می‌شود. سپس با وارد شدن به کمپرسور به فشار و دمای بالایی می‌رسد. زمان ورود به کندانسور با از دست دادن گرما از حالت گاز به مایع تبدیل می‌شود.
سپس وارد شیر انبساط گردیده و فشار آن به شدت کاهش پیدا می‌کند. مبرد در این حالت می‌تواند پتانسیل بالایی در جذب گرما داشته باشد که این عمل را اواپراتور انجام خواهد شد. اواپراتور وظیفه دارد تا محیط را برای انتقال حرارت بین آب و مبرد آماده کند. خروجی این عملیات در نهایت آب خنک گردیده و مبرد گرم گردیده است. تکرار این چرخه می‌تواند نشان دهنده فعالیت چیلر باشد. کیفیت اواپراتور سبب تغییر قیمت چیلر می گردد.

قیمت چیلر

انواع چیلر و قیمت

قبل از اینکه به سراغ لیست قیمت چیلر برویم نیاز است تا شما را با انواع چیلر آشنا کنیم. ازچیلرها معمولا به دو دسته چیلرهای تراکمی و چیلرهای جذبی تقسیم می‌شوند. چیلرهای تراکمی قابلیت آن را دارند تا با کمک فرآیند فشرده سازی و کمپرسور موجب خنک شدن آب درون سیکل تبرید شوند.
از طرفی چیلرهای جذبی هم توانایی آن را دارند تا از طریق انرژی حرارتی آب خنک تولید کنند. این چیلرها ژنراتور و کمپرسور ندارند. در ادامه با انواع چیلرهای تراکمی و چیلرهای جذبی آشنا خواهید شد:

1- چیلرهای تراکمی

چیلر های تراکمی با توجه به نوع کندانسور و کمپرسوری که دارند به انواع مختلفی و قیمت های مختلفی تقسیم شده‌اند:

  1. چیلرهای کمپرسور اسکرال: این نوع کمپرسور در مقایسه با دیگر کمپرسورها، ابعاد کوچکتری دارند. بدین ترتیب فضای کمتری را اشغال می‌کنند. معمولا این چیلرها ظرفیت بسیار کمی دارند، ظرفیت آن‌ها حدود 250 تن تبرید است. برای بالا بردن ظرفیت آن‌ها باید تعداد این کمپرسورها را افزایش داد.
  2. چیلرهای کمپرسور اسکرو: این نوع چیلرها به دلیل داشتن کمپرسورهای قوی، راندمان و عملکرد بسیار خوبی دارند. این نوع چیلرها دارای یک تا سه کمپرسور اسکرو هستند و نحوه کنترل ظرفیت آن‌ها پله‌ای یا خطی است. این چیلرها با ظرفیت 60 تن تا 400 تن تبرید تولید می‌شوند.
  3. چیلرهای کمپرسور رفت و برگشتی: این چیلرها که از کمپرسور رفت و برگشتی استفاده می‌کنند به دلیل سر و صدای زیادی که دارند کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرند. به طوری که بسیاری از تولیدکنندگان آن را از خط تولید خارج کرده‌اند.
  4. چیلرهای کمپرسور سانتریفیوژ: یکی از محبوب‌ترین نوع چیلرهای تراکمی، چیلرهایی است که از کمپرسور سانتریفیوژ استفاده می‌کنند. این چیلرها راندمان بسیار بالا و مصرف انرژی بسیار کمی دارند. طول عمر بالای این چیلرها باعث گردیده تا انتخاب افراد بسیاری باشد.
  5. چیلرهای کندانسور هواخنک: این نوع چیلرها دارای کندانسور هوایی هستند و در مقایسه با چیلرهای آبی قیمت بالاتری دارند. سیستم لوله کشی آن‌ها بسیار ساده است.
  6. چیلرهای کندانسور آب خنک: این چیلرها به دلیل داشتن کندانسور آبی، برای خنک کردن نیاز به یک برج خنک کننده دارند.

2- چیلرهای جذبی

  1. چیلر جذبی آب گرم: این چیلرها برای اینکه بتوانند آب گرم را برای تغلیظ آماده کنند نیاز به دیگ و موتورخانه دارند.
  2. چیلر جذبی شعله مستقیم: این نوع چیلرها یکی از رایج‌ترین و پرطرفدارترین چیلرهای جذبی هستند. درون این چیلر مشعل وجود دارد که گرما را به صورت مستقیم به مخلوط رقیق گردیده منتقل می‌کند.
  3. چیلر جذبی بخار: این چیلرها که با استفاده از گرمای بخار باعث تغلیظ محلول می‌شوند دارای دو نوع تک اثره و دو اثره هستند.

مینی چیلر

لیست قیمت چیلر

با توجه به بی‌ثباتی نرخ ارز نمی‌توان قیمت مشخصی برای چیلر ها عنوان کرد. از طرفی، نحوه قیمت‌ گذاری چیلر ها به عوامل بسیاری بستگی دارد.
نوع چیلر، ظرفیت چیلر، چیلر زیر صفر، نوع کمپرسور، فن کندانسور، برند قطعات برقی، برند قطعات سیکل تبرید، نوع مبرد، کیفیت ساخت دستگاه و… همه از عواملی هستند که می‌توانند در مشخص کردن قیمت نهایی تاثیرگذار باشند.
در حال حاضر میانگین قیمت چیلر با توجه به نوع آن و برند تولید کننده حداقل از 4 میلیون تومان تا 800 میلیون تومان است.

قیمت چیلر خانگی

چیلر های خانگی در واقع همان مینی چیلرها هستند که برای محیط‌های کوچک‌تر مورد استفاده قرار می‌گیرند. مینی چیلرها در محیط خارجی ساختمان نصب می‌شوند و با لوله‌های متعددی به تعدادی فن کویل وصل گردیده و موجب خنک شدن محیط داخلی خواهند شد.

قیمت چیلر خانگی هم با توجه به نوسانات نرخ ارز، لحظه‌ای است. عوامل بسیاری چون نوع دستگاه، ظرفیت، کیفیت دستگاه و… هم می‌تواند در کاهش یا افزایش قیمت مینی چیلرها تاثیرگذار باشند.

قیمت چیلر خانگی

جمع بندی

چیلر ها هم مانند داکت، داکت اسپلیت و… یکی از رایج‌ترین دستگاه‌های تهویه مطبوع هستند. با توجه به اندازه و ظرفیتی که دارند در محیط‌های مختلف تجاری، اداری و مسکونی مورد استفاده قرار می‌گیرند. برای اطلاع از لیست قیمت روز چیلر کافی است با مشاورین آرتانسیم تولیدکننده انواع داکت اسپلیت و چیلر تماس بگیرید. در این مطلب سعی کردیم تا اطلاعات مفیدی در رابطه با قیمت چیلر، قیمت چیلر خانگی یا مینی چیلر را در اختیارتان قرار دهیم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Scroll to Top
اسکرول به بالا